Tarieven 2024

Peutergroep

BSO

uurtarief: 10,25 uur


uurtarief: 9,12 Euro

Inbegrepen:

Inbegrepen:

  • vers fruit (fruitmoment)
  • water, thee, melk
  • luiers en verzorgingsproducten
  • vers fruit
  • tussendoortjes (yoghurt, crackers...)
  • water, thee, verse smoothies


We berekenen geen inschrijfkosten. 

Het uurtarief wordt ieder jaar door de Rijksoverheid geïndexeerd en uiterlijk in november bekend gemaakt aan ouders/verzorgers. 

Wij bieden standaard een 40-weken contract op jaarbasis voor de peutergroep en een 43-weken contract voor de BSO. 

De peuteropvang wordt berekend op 4 uur per dag / de BSO op 4 uur per dag (de woensdag op 6 uur per dag).
Op de nationale feestdagen, op carnavalsmaandag en gedurende de schoolvakanties zijn we in principe gesloten (met uitzondering voor de BSO, deze is tijdens de herfstvakantie, carnavalsvakantie en de 2e week van de meivakantie geopend). 

Algemene sluitingsdagen worden niet geruild. Het is wel mogelijk om contractdagen te ruilen (bv. bij eigen vakantie buiten de schoolvakanties). Deze kunnen binnen 4 weken ingehaald worden, mits de groepsbezetting dit toelaat. Ruildagen kunnen via het ouderportaal aangevraagd worden.
Ook extra opvangdagen kunnen aangevraagd worden in het ouderportaal. Deze worden ingepland, mits de groepsbezetting dit toelaat.


Op de BSO zal tijdens de zomervakantie een speciaal activiteitenprogramma aangeboden worden (m.u.v. onze zomervakantie in week 2 en 3 van de schoolvakantie). Hiervoor kunnen BSO-kinderen t.z.t. opgegeven worden. 

Kinderopvangtoeslag

Ons uurtarief komt volledig in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. Maandelijks ontvangen ouders/verzorgers een factuur en rond de 25e van de maand wordt het bedrag afgeschreven via automatisch incasso. Ouders/verzorgers kunnen kinderopvangtoeslag aanvragen/wijzigen op de website van de Belastingdienst Toeslagen.


 
 
 
 
E-mailen
Bellen